Bestill avtale nå

Hos oss på Sentrum Tannlegesenter har vi lang erfaring med behandling av pasienter med tannlegeskrekk. Tannlegeskrekk kan oppstå på grunn av forskjellige årsaker og vi prøver alltid å tilpasse behandlingen til hver enkelt pasient. En veldig stor del av befolkningen lider av tannlegeskrekk og oppsøker kun tannlegen når dem har ekstreme tannsmerter. Dette kan føre til at behandlingsbehovet blir større for hvert år man ikke drar til tannlegen. Vi anbefaler alle de som lider av Tannlege oslo ,akutt tannlege time, tannlegevakt, rotfylling, implantat, tannverk, tannlegevakt i Oslo, tannlegeskrekk, mistet tann, mistet fylling, knekt tann, tannbyll, visdomstann, kirurgi, tannbleking, smertefri behandling

tannlegeskrekk(Odontofobi)

å ta kontakt med oss sånn at vi kan hjelpe dem med å bli kvitt deres tannlegeskrekk. Vi utfører aldri noen type behandling før pasienten samtykker og setter av god tid til pasienten sånn at vi kan bli bedre kjent med hverandre.

Alvorlig tannlegeskrekk( Odontofobi)

kombinert med stort behandlingsbehov kan utløse Helfo-refusjon. Vi veileder våre pasienter slik at de kan få den støtten de har krav på gjennom Helfo.

Call Now

Mandag-Lørdag 10:00-18:00 (Søndag: Etter avtale) Telefon: 22 17 32 32X