Bestill avtale nå
Klinikken

Sentrum Tannlegesenter er en topp moderne klinikk lokalisert 2.min fra Grønland T-bane eller en steinkast fra Oslo Plaza og Oslo Spektrum. Vi kan tilby deg de beste og mest moderne metodene-enten det gjelder forebyggende arbeid, tannbehandling og reparasjoner eller kosmetisk tannpleie. Du får du time på dagen når noe virkelig haster.
Vi har akutt tjeneste både på dag og kvelds tid.

Tannlegene

Hos oss vil du alltid bli møtt av mennesker som lytter til deg og gir deg gode råd, slik at du selv kan bidra til å forbedre din tannhelse. Hele staben av Sentrum Tannlegesenter engasjerer seg for å gi deg tannbehandling av høy kvalitet med. Vi bygger langvarige relasjoner en smil om gangen.

 

Javid Ahmed Kazmi

Faglig leder tannlege eksamen 1980 tidligere lærer ved tannlegehøyskolen ved universitet i oslo . Lang erfaring innenfor protetikk kroner, broer og proteser .

Najaf Ali Kazmi

Spesialkompetanse i implantatprotetikk HELFO

Rubab Kazmi

Allmenn Tannlege/Invisalign provider.

Iram Kazmi

Iram har jobbet som tannlege siden 2008. Ønsket om å få pasientene til å smile førte henne i retning av kosmetisk tannbehandling.Målet var å gjenopprette pasientenes smil uten å skade emaljen, og i noen tilfeller å oppnå rettere tenner ved hjelp av avtakbar usynlig tannregulering. Etter omfattende forskning ble Tannlege Iram en del av Tannlege Kent Nymans Estetisk team i Göteborg, der hun lærte seg teknikken med skallfasetter uten tannsliping (Non-Prep Veneers). Irams tjenester er estetisk tannbehandling og kosmetiske ansiktsbehandling. Iram er lidenskapelig opptatt av å fremheve pasientens naturlige skjønnhet.Utgangspunktet hennes er “less is more”, og hun elsker å gjøre diskré estetiske justeringer som gir et førsteklasses, og samtidig naturlig resultat.

Leonardo Carone

Spesialist Oral Kirurgi og Oral Medisin.

Seeram Kumar

Spesialist i Kjeveortopedi
Platinum Elite Provider for Invisalign. Han har lang erfaring med Invisalign og har jobbet som klinisk spesialist hos Invisalign på hovedkvarteret i Amsterdam. Han hadde ansvar for Skandinavia, øst Europa og deler av vest Europa. Han har gitt opplæring til flere tannleger og spesialister i disse landene i de forskjellige Invisalign behandlingsmetoder. Han har lagd over 3000 behandlingsplan for Invisalign tannleger.

Dolores C. Budde

Allmenn Tannlege

 

Call Now

Mandag-Lørdag 10:00-18:00 (Søndag: Etter avtale) Telefon: 22 17 32 32X