Invisalign for voksne

usynlig tannregulering invisalign Har du alltid ønsket rette tenner, men engstet deg for å få synlig tannregulering? Nå kan du få usynlig tannregulering hos oss på Sentrum Tannlegesenter uten noen form for ubehag. Vi tilbyr Invisalign, som er en effektiv og mer behagelig metode. Ønsket vårt er å få deg til å smile selvsikkert igjen.

Om du ønsker mer informasjon om Invisalign eller noen av våre andre produkter, gjerne kontakt oss her.

Hva er Invisalign?

Invisalign er gjennomsiktige plastskinner som settes på tennene, og er usynlige. Denne typen regulering skal regulere tennene dine i 22 timer, og du kan ta den av og på når du skal spise og pusse tennene. Slik får du rengjort tennene ordentlig hver dag og minsker risikoen for å få hull etter at tennene er ferdig regulert.

Ny skinne hver annenhver uke

Etter hvert som behandlingen starter, vil tennene dine reguleres, og det vil være behov for å bytte skinne regelmessig. Annenhver uke vil skinnen bli regulert på nytt. Dette vil være en normal rutine helt til tennene dine har fått den ønskede plasseringen.

Ingen venteliste

Sentrum tannlegesenter har lang erfaring med ulike typer tannreguleringer, og nå har vi utvidet vårt tilbud med det populære Invisalign-systemet. Vi har ansatt en tannlege som er ekspert på den usynlige reguleringen, og har heller ingen venteliste. Om du ønsker, kan du få time på dagen. Ta det første steget mot et smil du er tilfreds med. Om du har spørsmål rundt dette, ta kontakt med oss her.

Vi tilbyr annen usynlig tannregulering

I tillegg til Invisalign, tilbyr vi også andre usynlige behandlingsformer. Disse typene er Inman aligner og Clear aligner. Ønsker du å høre hva vi anbefaler, kontakt oss her.

Call Now

Mandag-Lørdag 10:00-18:00 (Søndag: Etter avtale) Telefon: 22 17 32 32X